Wat is het derde oog?

Het derde oog is een ‘’oog’’ dat net boven en tussen je wenkbrauwen gesitueerd is. Iedereen heeft een derde oog en je kunt het zelf gaandeweg openen.


Het derde oog chakra

Ajna (Sanskriet voor weten)

Kleur: indigo

Geur: lavendel, kamille, zilverspar

Steen: amethist

Het derde oog is nauw verbonden met jouw spiritualiteit. Het is de plek waar je informatie binnenkrijgt van het hogere, de bron of het universum. Welke naam je eraan wilt geven is niet van belang. Wel van belang is dat je ingevingen binnenkrijgt van hogerhand, dat is een gegeven, en dat je je hierin kunt oefenen.

Het kan je inzicht geven, je intuïtie versterken. Bij het activeren daarvan zullen je paranormale gaven en je innerlijke wijsheid aanwakkeren.

[caption id="" align="aligncenter" width="646"]Wat is het derde oog? Als je spiritualiteit sterker wordt, opent jouw derde oog zich.[/caption]

Het derde oog is het zesde chakra van het lichaam. Het heeft de kleur indigo. Dat is een kleur tussen koningsblauw en paars in. Dit wordt ook wel de hemelse kleur genoemd.

Je perspectief in het leven verandert en je zult het grotere geheel begrijpen. Je zult leren de kracht van jezelf te begrijpen en gebruiken. Op den duur zul je ook anderen leren begrijpen en te zien voorbij de existence van de mens, maar de tijd en ruimte begrijpen.

Als je derde oog niet in balans is, kan je lichamelijke kwalen eraan ervaren. Hoofdpijn, migraine, nachtmerries, of besluiteloosheid.  Je derde oog openen vergt oefening, levenservaring en wijsheid.

Meer weten? Klik hier.