Wat is het akashaveld?

Wat is het akashaveld?


Om ons heen is een energieveld waarin alles kan ontstaan. Dit wordt het akashaveld genoemd en ook wel het veld van pure potentie. Hier is alle creativiteit mogelijk voor iedereen. Hier kan je manifesteren wat je wilt.

Manifesteren doe je door een wens te hebben en die intens te voelen. Maar pas op: ook negatieve wensen kunnen zo in vervulling gaan.

Hoe kom je bij het akashaveld?


Via meditatie kom je bij dit veld van pure potentie. Als je daar bent gekomen, kan je wensen uitspreken voor de toekomst.

Het werkelijke succes komt hieruit voort. Gezondheid, een gelukkig leven en materie, het staat tot jouw beschikking. Zodra je gaat intunen in het akashaveld levert dit je succes op in de ruime zin van het woord, zoals rust en balans.

Natuurkundigen weten van dit veld. Er is bewezen dat er informatie wordt doorgegeven aan verschillende deeltjes. Het veld wordt ook wel het informatieveld genoemd. Bovendien bestaat de kennis over het veld al duizenden jaren in de oosterse filosofie.

Zoals de mens een energieveld om zich heen heeft, namelijk het aura, zo heeft de aarde dit akashaveld. Vanwege deze energievelden zijn wij altijd met elkaar verbonden.

Zie ook: Zo manifesteer je alles wat je wilt.