Zo manifesteer je alles wat je wilt
22 juni 2020 
2 min. leestijd

Zo manifesteer je alles wat je wilt

Hoe manifesteer je alles wat je wilt?

Er is een veld van waaruit alles gecreëerd wordt. Het veld van oneindige mogelijkheden. Dit kwantumveld wordt ook wel het akashaveld genoemd en natuurkundigen hebben hier al veel vreemde ervaringen mee gehad. Alle potentieel in het kwantumveld bestaat al. Laat dat even tot je doordringen…

Het kan zijn dat je hier nog nooit van hebt gehoord, het kan zijn dat je het niet gelooft. Kan heel goed. Ik begrijp dat. Maar voor nu en voor dit experiment vraag ik je om deze mogelijkheid open te houden. Om te accepteren dat er zoiets bestaat als een oneindige mogelijkheid tot creatie. Dat is wat manifestatie is.

Ik heb hier veel mee geoefend en geëxperimenteerd en inmiddels weet ik dat dit een vorm van creëren is die bestaat voor ons allemaal.

Accepteer dat alles in jouw leven door jezelf wordt gemaakt. Hoe absurd en vreemd dit ook mag klinken. Laten we gaan we oefenen met dat wat je graag anders wil in jouw leven.

Het belangrijkste wat we moeten doen om iets nieuws in jouw leven te krijgen is onze energie te veranderen, zodat het aansluit op iets dat al bestaat in het kwantumveld.

Er is een potentieel dat je gezond bent, geliefd bent, rijk bent en bijzondere, spirituele ervaringen hebt. Dat bestaat al in het heden. Jouw brein en jouw lichaam moeten dit alleen nog uitstralen. Niet alleen wat je denkt, maar ook hoe je je voelt, maken dat jouw energie verandert.

Dit is belangrijk: om te manifesteren moet je het denken EN voelen.

We weten dat gedachten elektrisch zijn en gevoelens magnetisch. Dus als je verandert hoe je je voelt en wat je denkt, verander je jouw elektro-magnetisch veld.

We hebben allemaal beperkende gedachten. Deze zenden bepaalde golven uit die precies dat aantrekken wat je niet wilt. Dan manifesteer je geldtekort vanwege de zorgen die je hebt of je laat je leiden door jouw angst. Je wilt daarom uit die beperkende gedachtenstroom kunnen stappen. Die is vaak niet of nauwelijks bewust.

Als overvloed bestaat, allang bestaat in het kwantumveld, waarom zou je dan niet jouw elektromagnetisch veld zo aanpassen dat je erop in kunt haken?

Je moet je daarom indenken hoe het voelt. Als je een heldere intentie kan koppelen aan een hogere emotie, dan kom je in een nieuwe staat van zijn. Zo manifesteer je alles wat je wilt.

Hoe gaat het in zijn werk? Stel je twee dingen voor die je heel graag wilt. Als eerste is het leuk om iets heel praktisch te kiezen. Iets dat je anders wilt in jouw leven. Het tweede is leuk als experiment. Wil je meer spiritueel bewustzijn, bijvoorbeeld, of bijvoorbeeld begrijpen wat ruimte en tijd betekenen. Of misschien wil je jouw dromen bewuster meemaken, jouw gids leren kennen. You name it.

Ik weet dat er mensen zijn die met iets kleins beginnen. Zoals ik toen ik begon. Mijn wens was: “ik wil 20 veertjes vinden op straat.” Dat wat je het makkelijkst kan loslaten, zal zich het eerste manifesteren. En ik vond heul veel veertjes op straat!

Meestal willen we bepaalde dingen zo graag dat het even duurt voordat ze kunnen komen. Er ligt dan teveel emotie op.

Stel je wil overvloed. Dan gaat het over hoe dat voelt. De vrijheid om te doen waar je zin in hebt. Dat gevoel is één waar je blij van wordt. De combi die je kunt maken met brein en lichaam. Ga doen alsof je het al hebt, om het juiste uit te stralen. Daarna geef je deze gedachte over aan het grotere geheel.

Hoe voel je je, welke keuzes maak je, hoe leef je, wat doe je en hoe voel je je daarbij.

Alle research zegt dat je jezelf kunt trainen hierin en dat daarna het vanzelf komt. Je maakt je eigen toekomst. Vermijd negatieve gevoelens, zoals stress woede onzekerheid schuld en vooral: angst.

Daarom: Schrijf op wat je anders wil in je leven. Daarna is het zaak om een tijdje diep te ademen. Dit geeft een boost aan je energiehuishouding.

Het heerlijke van deze training is: je doet het privé, dus je kunt gewoon rustig aan de gang gaan zonder dat iemand het gek vindt 😉

Beluister ook de meditatie podcast.

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen