De unieke kracht van healing
04 april 2024 
in Healing
2 min. leestijd

De unieke kracht van healing

Healing, in essentie, is het contact maken met het hoogste licht, de ultieme bron, en van daaruit energie doorgeven. Er zijn overtuigingen dat healing afkomstig is van verschillende planeten zoals de Pleiaden, maar de healeropleiding die de Sparkel Healer Academy geeft, vindt zijn oorsprong in de hoogste en meest oorspronkelijke bron. Met hulp van gidsen, putten we uit de dimensies van Lemurië en Atlantis, verloren beschavingen waaruit nu veel energetische informatie vrijkomt.

In de initiaties van de Sparkel Healer Academy, de meest volledige healeropleiding, komt deze mythische informatie helder door, bijna alsof je een gesprek voert met een buurvrouw. Alle deelnemers ervaren hier baat bij en voelen zich geroepen om deze beschikbare informatie, kennis en vaardigheden in te zetten voor het welzijn van anderen en de wereld.

In vroegere tijden, tijdens de bloei van andere beschavingen, waren er veel meer energetische en spirituele gaven beschikbaar voor mensen. Deze beschavingen waren hoogontwikkeld en beoefenden heilige geometrie, begrepen de helende eigenschappen van planten, mineralen en edelstenen en hadden zelfs kennis van zaken als levitatie en wezens van heel andere proporties dan wij nu kennen.

Hoewel dit alles misschien vreemd klinkt, begint deze informatie langzaam tot ons door te dringen, en het is aan ons om onze trilling te verhogen, zodat we deze hoogste zegeningen (in de vorm van energie en inzichten) kunnen ontvangen, omarmen en doorgeven. De mystieke kracht groeit gestaag en wordt beschikbaar voor een groter aantal mensen. Het is belangrijk dat áls je de roep voelt, je deze inzet voor zowel jezelf als anderen.

De Sparkel Healer Academy verwelkomt een diverse groep deelnemers, van beginners tot gevorderden, zelfs reiki masters, omdat deze opleiding veel verder gaat dan traditionele healingpraktijken. Tijdens de opleiding ontdek je jouw mediumschap en healer capaciteiten en leer je hoe je deze kunt gebruiken.

Healerschap is een poort naar vele spirituele gaven, die je inzicht geven in energie, zowel van jezelf als van anderen. Het voorziet je van tools om energie te zien, te ervaren en te reinigen, en het biedt handvatten voor het ontwikkelen van je eigen spirituele kracht. Deelnemers kijken uit naar de opleidingsdagen, niet alleen vanwege de leerzame ervaring, maar ook omdat ze zelf weer geheald en vernieuwd terugkeren.

Vandaar dat het eerste jaar van deze healeropleiding volledig is gericht op jouw Healerschapskwaliteiten.

Deze hoogstaande mogelijkheden van healing bieden je de mogelijkheid om zowel persoonlijk als spiritueel te groeien. Dit gaat veel sneller dan je denkt en zal ook een hele prettige bezigheid zijn.

Er is niks om bang voor te zijn, want er wordt zuiver gewerkt met de hoogste energie.

De jaren die volgen zal je diep duiken in jouw mediumschap, je gaat mee naar Ibiza, waar diepe kennis zal worden overgebracht. En je ontvangt de praktische know how om een praktijk te beginnen, mocht je dat willen.

Sparkel Healer Academy is een instituut. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen in te wijden in de (nog) verborgen krachten die beschikbaar zijn.

Je wordt uitgenodigd om de roep serieus te nemen, zodat jij je verder mag ontwikkelen. En jouw goddelijke vonk aan mag zetten. Op die manier kan je  mensen verder helpen. Het is het mooiste en gaafste werk dat jij je kan voorstellen.


Voel je de roep? Klik hier voor meer info 

 

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen