Een actief derde oog | Channeling voor de Healeropleiding 29 juli 2021
29 juli 2021 
in chakra
3 min. leestijd

Een actief derde oog | Channeling voor de Healeropleiding 29 juli 2021

Het derde oog is onze intuïtie, onze poort naar andere dimensies, ons contact met het hogere, met gidsen, met de bron. In deze blog open ik voor jou een poort, zodat je kunt ervaren hoe het is om in een andere dimensie te zijn.

Zo zou ik het derde oog omschrijven: Het derde oog is een essentie van jou in contact met jouw ziel en met de bron. Het is de connectie van jou met het hogere en ook met jouw ziel. Alle ingevingen komen van boven via je derde oog dus alle helderwetendheid en helderhorendheid wat ik net zei maar je kan ook helder voelend zijn op een manier die gaat over de tastzin bijvoorbeeld er zijn dus heel veel verschillende manieren waarop je boodschappen binnen kunnen krijgen. Het gaat er natuurlijk om dat je kunt registreren en herkennen dat dit ingevingen zijn.  Een influistering van boven.

Hier maak ik openbaar wat ik niet vaak doe, ik zal je vertellen welke influistering ik vandaag van boven heb gekregen. Een channeling die via mij door is gekomen.

Channeling

Ik vraag wie er door mag komen om me iets te vertellen over de Healeropleiding die ik vanaf september mag gaan geven. De zeer liefdevolle Koning verschijnt en enkele krachtige en ondersteunende gidsen. Mijn energie verandert. Ik voel de helende energie door me heen trekken. Dan begint de channeling voor de deelnemers van de Healeropleiding:

“Gegroet uit het land van Liefde en Barmhartigheid,

Jullie hebben al vele levens gehad en kennen elkaar. In die levens hebben jullie ervaring met helende energie. Wij zijn dankbaar dat deze hoge energie, van Avalon, Egypte, Lemurië en Antlantis doorgegeven wordt. Dat gebeurt op slechts een paar plekken op de wereld.

Dat gaat zo stapsgewijs, omdat het verleden heeft geleerd dat de mens zijn eigen vijand is. De mens maakt misbruik van alle moois van de planeet. De mens heeft hebzucht. De mens is aan de haal gegaan met de meest heilige, helende energie. Deze energie gaven wij vanuit een andere dimensie met grote vrijgevigheid weg, om de mens bij te staan.

Klinieken met grote kristallen waardoor de helende energie stroomde en eenieder geen blokkades meer voelde, louter bevrijding. Het was pure, hemelse energie. De priesters van Egypte maakten er echter een machtsvertoon van en vergaten dat niet zij, maar de Bron deze energie doorgeeft.

Dat is wat u gaat leren. Wij danken u nogmaals voor uw inzet. U wordt een helper, een lichtwerker. De energie komt door u heen uit de Bron. Dit zal u ervaren als weldadig.

Het niet functioneren van uw lichaam, het alarmerend niet functioneren van uw lichaam heeft u wakker geschud. Dit is een onderdeel van uw groei als mens en als spiritueel wezen. Onthoud dat wij u ook op dit vlak ondersteunen en dat er vanuit uw zielenwensen alles gebeurt zoals het moet gebeuren.

U krijgt initiaties het komende jaar.

Deze zullen u inwijden in de energie die u nodig heeft om de Avalon ELA energie door te geven. U heeft uw eigen gidsen waarmee u contact kunt maken, makkelijker contact kunt maken dan u denkt. Deze gidsen zijn al bij u.

De sluiers zullen verdwijnen. Geleidelijk aan zullen de poorten zich openen, maar blijft u ook dicht bij uzelf. Verlies u niet. Leer van het Goddelijke, maar u bent een mens echter.

U heeft uw eigen processen door te werken op het meest bewuste niveau. Dit helpt u met uw werk.

U zult ervaren dat uw krachten mogen groeien.

U zult groeien, maar behoud uw nederigheid en zuiverheid.

Wij zijn bij u.

Wij groeten u vanuit het land van liefde, mededogen en barmhartigheid.”

Dit was de Channeling voor de Healeropleiding.

Nog even over het derde oog.

Een derde oog hebben we allemaal. Vaak kiezen we ervoor om hier niet naar te luisteren.

“Oh, het zal wel een gedachte zijn geweest”, denken we dan, “ik heb het vast niet goed gezien”. Dergelijke gedachten verstoren onze ingevingen. Dus de oefening is om ernaar te leren luisteren en om te zien wat de betekenis is van die ingeving. Je derde oog zit op je voorhoofd, maar eigenlijk zit het ook in je hoofd je kunt het ook voelen als het actief wordt want dan kan je ook beweging voelen op je hele hoofd. Zeg maar daar waar monniken zo’n randje haar hebben, daar kan je het ook voelen.

Hoe open je jouw derde oog? Heb vertrouwen. Als je je begeeft op het spirituele pad moet je weten dat vertrouwen in jezelf een sleutel is. Want jij bent het instrument.

Interesse gekregen in het openen van jouw derde oog en de bijzondere opleiding die wordt genoemd?

Meer informatie over de Healeropleiding.

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen