De spirituele connectie

Heilige slangen

De heilige Patrick is de beschermheilige van Ierland. In de vijfde eeuw na Christus -dus echt lang geleden- werd hij door de Paus eropuit gestuurd om het heidense Ierland tot het Christendom te bekeren. De legende gaat dat sint Patrick Ierland heeft bevrijd van slangen. Er zijn nu helemaal geen slangen op het eiland, maar het kan evengoed zo zijn dat er nooit slangen waren. De slang staat namelijk symbool voor de oude wijsheid en de oude religie.

 

Slangenwijsheid

Slangenwijsheid brengt je terug naar de oerreligie, naar de tijd van meer eenheid met de natuur en met elkaar. Het is de tijd van steencirkels en hunebedden. Toen waren mensen veel makkelijker verbonden met religie. Het was een onlosmakelijk onderdeel in hun cultuur.

De steencirkels, zoals Stonehenge in Engeland, werden gemaakt met stenen die kwamen uit de Italiaanse Alpen. Steeds meer vondsten worden gedaan over deze cultuur, zoals bijvoorbeeld de prachtigste gouden sieraden. Goud kwam ook niet voor in Engeland of Ierland. Kortom: dit waren echt geen holbewoners. Het Christendom heeft aan goede marketing gedaan om ons dat te laten geloven.

De oude wijsheid en de oude religie geeft voorrang aan natuurgeneeskunde en ook aan de eigen spirituele groei. In feite zijn er tegenwoordig veel stromingen van de oude wijsheid terug te vinden. Gelukkig maar. Er is echter nog veel onontdekt. Door de archeologische vondsten weten we steeds meer stukjes van de puzzel. Want hoe kom je aan informatie van een cultuur van zo lang geleden?


De spirituele connectie

Ik heb Geschiedenis gestudeerd aan verschillende universiteiten, dus een gedeelte van de kennis heb ik wel. De rest ontvang ik op een hele andere manier: de spirituele connectie.

Dat is de manier om in diep contact te komen met de oude wijsheid, met oude beschavingen en met de oude religie. De spirituele connectie is er altijd. Het is de connectie met vorige levens, met de energie van toen en met meerdere dimensies.

Ik hoef alleen maar in te tunen en op die manier voel ik de slangenenergie en de slangenwijsheid. Dit is een zeer krachtige, spirituele energie. Deze energie is verbonden met de drakenenergie, de nog oudere drakenwijsheid. Deze oerbronnen liggen diep begraven in de aarde, maar zijn nog wel beschikbaar voor sommigen.


Waar is die energie?

En zo kom ik uit op Ibiza, waar ik begin dit jaar “per toeval” terechtkwam. Ik had het totaal niet gepland en verschillende mensen nodigden me uit en namen me mee. Het was een bijzondere ontmoeting: De draken- en slangenenergie is er diep verstopt, maar toch krachtig aanwezig. Er zijn heel veel verschillende energieën aanwezig. Het is echt van groot belang dat je je kan verbinden met de juiste. Want, ja, er zijn ook verkeerde energieën.

Jeanette Diepenbroek

Met de juiste energie kom je direct verder in bepaalde dimensies. Daarom houd ik een retraite voor een paar mensen. Het is een hele kleine setting om jouw persoonlijke transformatie te beleven. Het diep mystieke van deze energie zal voor jou ontsloten worden. Er is nog 1 kamer vrij in de villa. Is die voor jou/jullie?

https://sparkel.nl/ibiza-retreat-sept-22/

In september begint de nieuwe Healeropleiding. Hierbij zal je ook in de juiste slangenenergie en drakenenergie worden gezet, zodat je zelf in staat bent om te healen en spiritueel door verschillende poorten te gaan.

Volgende week gaat de prijs omhoog van deze unieke opleiding, waarvan anderen zeggen:

  • "Mooie thema's, heerlijke sfeer.", Anke
  • "De leukste opleiding die ik ooit gevolgd heb!", Olga
  • "Een spiritueel avontuur.", Bermet
  • "Door de brede opzet heeft deze opleiding een enorme waarde.", Wim
  • "Magische kennis en persoonlijke initiaties. Een aanrader voor na de Reiki opleidingen. En een prachtige begeleiding door de spiritueel begenadigde Jeanette." Sandra
  • "Het neusje van de zalm. Een echte aanrader!", Romana


Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. Gun jezelf jouw authentieke spirituele kracht en jouw groei zal ongeëvenaard zijn.

https://sparkel.nl/healeropleiding-2022/

Maak contact met jouw spirituele connectie en laat je leiden door mystieke kracht. Je hebt meer power dan je denkt.

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen