Wat is een healing op afstand?

Het is mogelijk om een healing op afstand te geven. Dit noemen we een afstandsbehandeling.

Een healing en energie sturen heeft een uitermate positief effect. Maar wat is een healing op afstand, eigenlijk? Het betekent dat een healer energie stuurt.

Het werkt heel goed één op één. Dat hoeft niet per se. Ook groepen mensen kunnen een healing geven. Een groepshealing gaat volgens het principe van The power of eight van Lynne Mc Taggart. Dit heet ook wel het intentie-effect, dat wordt uitgebeeld met een lemniscaat. Als een groep van acht mensen met elkaar afspreekt om iemand een healing te geven, sturen zij in feite licht en heling naar diegene. Het werkt heel krachtig.

Kan iemand een healing op afstand opmerken?


Het is mooi om te zien dat iedereen een healing op afstand kan voelen. Of je er nu wel of niet in gelooft. Afhankelijk van hoe gevoelig degene is die de heling ontvangt, zal hij of zij direct merken dat er in positieve zin met hem gewerkt wordt.

Voor een afstandsbehandeling heeft de behandelaar meestal alleen een beeltenis nodig. Indien de behandelaar de persoon kent, is het gevoel aan diegene al voldoende bij een sterke healer.

Meer over healen op afstand: klik hier.