Wat is een emotionele healing?

In een healing stuurt Jeanette niet alleen energie naar iemand anders. Er zijn in een mens vaak emotionele verstoringen en blokkades.  Meestal mogen die weggehaald worden. Dat is een emotionele healing. Emoties laten zich zien in kleuren rond het lichaam (aura) en in het lichaam (chakra’s). Als de kleuren helder zijn, is het goed. Emoties als (moeder)liefde zijn duidelijk te zien.

Verstoringen zijn echter wel altijd te zien door een helderziende, zoals Jeanette. Donkere plekken worden dan zichtbaar. Deze energie wil niemand om zich heen hebben. Het is vaak een zware, negatieve en belastende energie. Jeanette kan dit weghalen. Dit is ook mogelijk als de behandelde ergens anders is. Vandaar dat emotioneel healen op afstand mogelijk is.

Niet alleen emoties zijn zichtbaar in het aura, ook bijvoorbeeld spirituele vermogens kunnen zichtbaar worden. Leuk om te weten: voor helderzienden is het niet altijd mogelijk om andermans aura te zien, want dat gebeurt alleen en uitsluitend als het mag van de persoon in kwestie. Anders niet. Zie ook: Wat is een spirituele healing?

Als de energie heel donker is, dan is de mens ziek. Vaak mag ik daar niet aankomen. Dan is die foute energie gekomen vanwege karma. Dat betekent het doorleven van een bepaalde situatie. In zo’n geval stuurt Jeanette diegene naar de dokter.

Verder kan Jeanette vrijwel iedereen die daar behoefte aan heeft een emotionele healing geven.

Wat is het effect van een healing?

Ook een emotionele of spirituele healing kan een heel lichamelijk effect hebben op mensen. Dit ervaren velen die een healing ondergaan:
  • Verlichting
  • Minder pijn
  • Beter in je vel zitten
  • Betere focus
  • Helder in het hoofd
  • Betere concentratie
  • Bevrijding

Dat is gezien het bovenstaande logisch als je bevrijd wordt van donkere of verkeerde energieën, belastingen die je meezeult die niet van jou zijn of niet nodig zijn. Heerlijk om daarvan bevrijd te zijn.

Meer weten? Klik hier.