Balans

Balans zorgt voor rust. Als je evenwicht hebt in je leven en als je in balans staat met jezelf, zul je ervaren dat je een enorm overzicht krijgt over jezelf en je gedachten.

Je kunt balans vinden in alles wat je dichter bij jezelf brengt.


Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je chakra’s in evenwicht zijn, zodat je je goed voelt in je lichaam en zodat je kunt functioneren, en relativeren.

In jouw lichaam.


Als je de juiste balans ervaart, voel je kalmte, rust van de ziel, en inzicht. Dit kan ook verstoord raken. Door een vervelende gebeurtenis, een plotselinge verandering waar je niet op voorbereid was, kan je uit het lood slaan. Dan neig je te veel naar de ene kant of te veel naar de andere kant, waardoor je gevoelens van chaos en onrust kunt ervaren.

En in jouw leven.


Je moet bijvoorbeeld een goede balans vinden in het verdelen van aandacht voor je carrière, kinderen, partner, maar ook de aandacht voor jezelf. Een goed evenwicht daarin vinden kan moeilijk zijn. Als het lukt, wordt het ook makkelijker om het te vinden in je leven.

Als alles in evenwicht is, hebben de mensen om jou heen daar ook voordeel van, want jij zult uitstralen dat je in contact staat met je eigen kern. Daar begint het bij.
Reactie plaatsen