Wat is healing op afstand?
03 april 2020 
2 min. leestijd

Wat is healing op afstand?

Wat is healing op afstand?

Kan je op afstand een healing krijgen en de juiste energie ontvangen.

Het antwoord hierop is: ja.

Ik ben er zelf ook nog steeds verbaasd over. Hoe is dat mogelijk als je elkaar niet eens ziet? Het is een bijzondere manier van healen. En eerlijk gezegd voel ik me erg gezegend dat ik dit kan en mag doen.

Uit ervaring weet ik dat het werkt. Ik heb al honderden mensen op afstand geheald. Op grote afstand soms. Ik kan dan de energie van mensen lezen en die reinigen. Iedereen die dit meemaakt, de healing krijgt, voelt het verschil.

Een gevoel van rust, ruimte en reiniging. Dat is ook wat er gebeurt: een healing brengt jouw systeem in balans. Dat kan je zelf niet altijd bewerkstellingen, ook al doe je nog zo je best. Sommige vormen van zware energie kan je zelf niet weghalen.

Op het moment dat je, zoals ik, kan afstemmen op andermans energie, gebeurt er iets wonderlijks. Het is opeens of degene niet ver weg is, maar naast mij zit en mijn energie begint te stromen. Dat is voor mij de aanwijzing dat ik kan beginnen.

De mensen die dit ervaren, zijn enthousiast. Het werkt gewoon.

Wat is een emotionele healing?

In een healing stuurt de healer niet alleen energie naar iemand anders. Er zijn vaak emotionele verstoringen en blokkades.  Meestal mogen die weggehaald worden. Emoties laten zich zien in kleuren rond het lichaam (aura) en in het lichaam (chakra’s). Als de kleuren helder zijn, is het goed. Emoties als (moeder)liefde zijn duidelijk te zien (voor mij).

Verstoringen zijn echter ook altijd te zien door een helderziende zoals ik. Donkere plekken worden dan zichtbaar. Deze energie wil niemand om zich heen hebben, want het is vaak een zware, negatieve en belastende energie. Ik kan dit weghalen. Ook als de behandelde ergens anders is. Vandaar dat healen op afstand mogelijk is.

Niet alleen emoties zijn zichtbaar in het aura, ook bijvoorbeeld spirituele vermogens kunnen zichtbaar worden. Leuk om te weten: voor helderzienden is het niet altijd mogelijk om andermans aura te zien, want dat gebeurt alleen en uitsluitend als het mag van de persoon in kwestie. Anders niet.

Als de energie heel donker is, dan is de mens ziek. Vaak mag ik daar niet aankomen. Dan is die foute energie gekomen vanwege karma. Dat betekent het doorleven van een bepaalde situatie. In zo’n geval stuurt ik diegene naar de dokter. Verder kan ik iedereen helpen die daar behoefte aan heeft.

Wat is een spirituele healing?

In de energie om een mens zijn meerdere zaken zichtbaar voor een helderziende. Belasting vanuit de moeder- of de vaderlijn in dit leven, bijvoorbeeld. Belastingen vanuit een vorig leven. Ook deze zaken zien eruit als verstoringen in de energieflow van een mens.

De ziel heeft veel meegemaakt en sommige zaken moeten nog verder uitgewerkt worden in dit leven. Dat noemen we karma. Andere dingen zijn geweest, en kunnen rustig afgevoerd worden. Dit is wat een healing ook kan bewerkstelligen.

Wat is karma?

De ziel kiest voor veel verschillende levens en leert. Karma bouw je op door een niet-zuiver leven te leven, waarin je belastend bent voor anderen. Meesters die aan het einde van hun levenscyclussen zijn, kan je herkennen aan verlichte mensen, die nauwelijks voedsel tot zich nemen en afgezonderd leven. Zij zijn al bijna goddelijk.

Wij doorleven allemaal karmische ontwikkelingen. De doelstelling is een zo verlicht mogelijk leven te leven. Je dienstbaar en dankbaar op te stellen. Sommige verstoringen van mensen zijn niet te healen. Dat is bepaald door de ziel.

Wat is het effect van een healing?

Ook een emotionele of spirituele healing kan een heel lichamelijk effect hebben op mensen. Dit ervaren velen die een healing ondergaan:

  • Verlichting
  • Minder pijn
  • Beter in je vel zitten
  • Betere focus
  • Helder in het hoofd
  • Betere concentratie
  • Bevrijding

Dat is gezien het bovenstaande logisch als je bevrijd wordt van donkere of verkeerde energieën, belastingen die je meezeult die niet van jou zijn of niet nodig zijn. Heerlijk om daarvan bevrijd te zijn. Als je dit artikel hebt gelezen tot nu toe, dan begrijp je misschien wat een wonderlijke wereld we bewonen. Wij zijn omgeven door allerlei energie, waarvan we ons vaak niet eens bewust zijn.

Meer weten over healing?

Klik hier

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen