aura kleuren

Avalon ELA energie

De prachtige Avalon ELA energie is een hele bijzondere energie die sterk helend is. Ze bevat de oeroude krachten van Egypte, Lemuria en Alantis. 


Avalon ELA, wat is dat eigenlijk?

ELA staat voor Egypte, Lemurië en Atlantis. Deze drie continenten hadden met elkaar gemeen dat zij spiritueel zeer vergevorderd waren. Bewoners hadden het vermogen om astraal te reizen. Goddelijke kennis was overal beschikbaar. In onze huidige wereld is deze slechts soms en mondjesmaat bereikbaar voor mensen. Onze beschaving is daarom minder ver ontwikkeld.

Avalon ELA bevat magische krachten.


De energie is zuiver en puur en kan wonderen verrichten. Een Avalon ELA behandeling is een bijzondere healing

We zijn aanwezig bij een verandering in energie die voor iedereen waarneembaar is. Nieuwe dimensies openen zich. In deze tijd mag de Avalon ELA energie weer in kleine groep terugkeren op aarde. Voorheen is er van deze superkrachtige energie misbruik gemaakt en zuiverheid staat voorop.

De Avalon ELA energie brengt je in balans, maakt niet uit welke disbalans je voelt. Het werkt op zowel geestelijk als lichamelijk vlak.

Werken met de Avalon ELA energie is een eer en vol mystieke kracht. Je kunt je daarvoor aanmelden bij de Healer Academy.

Voor wie is dit geschikt?

Aangezien je volledig uit energie bestaat en deze energie je geheel in balans kan brengen, heeft een behandeling invloed op alle aspecten van jou.

Het kan daarom zijn dat je lichamelijke verdwijnen, dat je beter weet wat jouw missie is in het leven of dat jouw spiritueel bewustzijn een “boost” krijgt. Alles is mogelijk.

Het staat vast dat iedereen die deze behandeling ondergaat zich rustiger en beter voelt. Vrediger, fijner, vrolijker.

 Jeanette Diepenbroek

De Avalon ELA-energie zal helpen bij de volgende problemen:

-Stress

-Vermoeidheid/ lusteloosheid

-Depressie

-Emoties als angst, onzekerheid, woede etc.

-Lichamelijke klachten als pijn, spanning en benauwdheid

-Ziekte

-Onduidelijkheid over persoonlijke doelen/ welke richting moet ik op?

-Verkrijgen van meer zelfvertrouwen/ zelfkennis

-Moeite met het loslaten van emoties uit het verleden

-Belastende invloeden uit vorige leven(s)

Jeanette Diepenbroek geeft in de Healing Academy deze healing energy door, zodat nieuwe healers als lichtwerker de wereld in kunnen gaan en mensen zullen helpen op het diepste niveau.


Meer weten over healing? Klik hier