De Lichtshow van de winterzonnewende
22 december 2021 
1 min. leestijd

De Lichtshow van de winterzonnewende

Wow, just wow!

Gister op de kortste dag van het jaar hebben we de winterzonnewende gevierd.

200 mensen schreven zich in voor een Lichthealing van mij en mijn gidsen.

Iemand zei tegen me: leuk, Jeanette, ik ben vanavond bij jouw lichtshow. Grappig!

Ik verheugde me erop. De winterzonnewende is de energetische kerstviering, hét moment om de connectie met het licht aan te gaan. Daarom organiseerde ik deze healing met licht.

Lichtwerkers over de hele wereld zetten zich hiervoor in. Ik voelde al de hele dag dat mijn gidsen waren bezig met mij en dat er in de collectieve energie een lift kwam.

De connectie met het licht was voor mij heel zichtbaar en voelbaar.

Lichtwerkers kwamen in contact met lichtwezens. Het is een algemeen gevoel van “vrede op aarde en in de mensen een welbehagen”.

In het spirituele werk kom ik dagelijks voor verrassingen te staan. Overledenen die contact leggen, mythische wezens die opeens glashelder aan me verschijnen, kwesties die ik gemakkelijk op kan lossen. Soms leef ik in een sprookje.

Ook tijdens het contact maken met licht bij de winterzonnewende gebeurde er iets waar ik niet op voorbereid was: de grootte en de reikwijdte van de energie.

Een levendige gloed kwam over de aarde, we keken ernaar van een afstand. Gezamenlijk brachten we met elkaar de trilling omhoog en de energie omhoog. Een engelenenergie. Het is de natural high van iedere lichtwerker. De spirituele connectie die een directe verlichting geeft van alle aardse zwaarte.

Wat ik zag was de lichtlijnen in de aarde, op aarde en in cirkels rond de aarde oplichten. De magische aarde lichtte op als een lichtgevende kerstbal.

Ik voelde het ongeloof en de dankbaarheid dat we hier mogen wonen evengoed als de kwetsbaarheid. Het werd een gezamenlijk gebed waarbij we de aarde en de dieren op aarde bedankten.

Als een golf van energie je meeneemt, dan laat je je meevoeren...

De lichtconnectie duurde nog voort en zal de komende dagen nog voelbaar blijven. Maak er contact mee door je voor te stellen dat wij verbonden zijn met een lichtnetwerk.

En weet dat je op ieder moment in contact bent hiermee, ook gedurende het jaar.

Tijdens meditaties kan je dit proces vergemakkelijken.

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen