Corona en het collectieve veld

corona-en-het-collectieve-veld

Het collectieve veld verbindt alle mensen met elkaar.

Zorgen over Corona: Hoe ga je om met negatieve energie in het collectieve veld?

Na veel maanden Corona heb je je waarschijnlijk wel neergelegd bij de nieuwe werkelijkheid. Je doet wat je kunt en verder trek je je een beetje terug, passend ook bij deze tijd van het jaar.

De winter komt eraan. We kiezen dan altijd wat meer voor cocoonen en nu kunnen we niet anders. Toch kan het toch opeens zomaar zijn dat je het even niet meer trekt. Je bent moe, leeg en er komt niks meer uit je handen. Dan is het goed om even stil te staan bij het feit dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat er negatieve energie is vrijgekomen. Ons collectieve bewustzijn heeft een flinke knauw gekregen. In het collectieve veld hangt teveel negatieve energie vanwege Corona. Ons hogere zelf is verbonden. Dat betekent dat we allemaal voelen wat er “in de lucht hangt”.

Het is voor iedereen een zware dobber als er paniek heerst, vanwege ons gezamenlijke bewustzijn.  Ik zie veel mensen die op dit moment zich heel veel zorgen maken. Hoe zie ik dat? Omdat ik in de gelukkige omstandigheid verkeer dat ik energie kan zien, in aura’s en chakra’s, en zie ik de zorgen die mensen hebben, in de vorm van hele donkere energie om het hoofd. Zodra mensen zich teveel zorgen maken (en eerlijk is eerlijk, alle zorgen zijn teveel zorgen), komt er een extra lading negatieve energie om hen heen en ook in hen. Dat is wat Corona doet met het collectieve veld.

 I can feel it coming in the air tonight. Oh Lord.

Corona en het collectieve veld

Een zware last dragen ze nu niet alleen in gedachten, maar ook letterlijk met zich mee. Omdat we allemaal getroffen worden door Coronamaatregelen, zijn we allemaal extra verbonden in de zorgen, angst, paniek, frustratie en opstandigheid die velen voelen. Negatieve emoties houden onze frequentie laag. Dus het collectieve veld houdt op dit moment onze frequentie laag.

Als je zou zien wat ik zie*, wil je dat je je nóóit meer zorgen maakt, ook al loopt het leven niet altijd op rolletjes.

collectief bewustzijn

Tips op jouw frequentie te verhogen:

Herken je dit:

  • Is jouw kracht geblokkeerd?
  • Zie je geen uitweg?
  • Kijk je werkeloos toe terwijl je gekweld wordt door verstikkende gedachten?

Het is tijd om jouw situatie onder ogen te zien. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: Kan je er iets aan veranderen? Zo ja: doe dat zo snel mogelijk.

  1. Kan je niets aan de situatie veranderen? Stop dan met zorgen en piekeren: het heeft echt geen zin dat jij onderdoorgaat aan een situatie die volledig buiten jou om sowieso zal gebeuren.
  2. Kijk naar wat je hebt: een dak boven je hoofd, een warm bed, etc. en wees daar dankbaar voor. Dankbaarheid verhoogt jouw vibratie direct.
  3. Praat met anderen. Niet om gelijk te krijgen, maar om contact te maken en open te communiceren.

Op die manier zal jij jouw trilling verhogen. Met het verhogen hiervan doe je iedereen een plezier. Dat komt omdat je jezelf veel lekkerder zal gaan voelen. Alle positieve gevoelens helpen je in deze staat te komen. Door liefde te voelen, of vrolijk te zijn, te lachen en tevreden zijn met alles om je heen zal je een hogere vibe uitstralen. Dit in tegenstelling tot jaloezie of haat, bijvoorbeeld.

En zo komt het dat je iedereen een groot plezier doet als je zelf vrolijk bent. Laat je niet kisten en leef je uit, juist nu, door te lachen en plezier te maken, te dansen en te zingen, te sporten en samen te zijn met de mensen van wie je houdt.

Met een positieve instelling kom je de zware coronatijd makkelijker door, dus ga ervoor, zodat we met elkaar het collectieve veld weer een nieuwe boost geven!

Kijk ook hier:

Meer weten over aura’s en chakra’s.

*Dat kan je leren door bijvoorbeeld een aura/chakradag bij mij te volgen.

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen