Winter Zonnewende Healing

Morgen is het 21 december: het moment van de winterzonnewende. De donkerste dag van het jaar, het begin van de winter, is het belangrijke moment van omwenteling van donker naar licht. Tijd voor De Winterzonnewende Healing.

Ons Kerstfeest ís het feest van de winterzonnewende.

Onze kerstboom stamt van pré-Christelijke tijden. De boom staat symbool voor leven en zuivering. We halen de natuur in huis en de dennen en sparren zuiveren onze energie. De lichten in de boom zitten er ook niet voor niets. We verbinden ons in deze dagen met het licht. Het licht van de bron is het zuivere, goddelijke liefdeslicht dat ook engelen verspreiden. Midwinter is het moment dat de engelen veelvuldiger bij ons zijn. Daarom hangen er ook overal engeltjes in de kerstboom. Weet dat je gesteund en geliefd bent.

Winter Zonnewende Healing Jupiter Saturnus

De Grote Conjunctie

Bovendien is het astrologisch een bijzonder moment. Precies tijdens de zonnewende vormen Saturnus en Jupiter een gezamenlijke stand, een zogeheten conjunctie. Deze planeten komen eens in de 20 jaar samen en wordt ook wel de “Grote samenstand” genoemd, want het betekent brede maatschappelijke ontwikkelingen op ons geestelijke en spirituele vlak.

In Waterman: het aquariustijdperk!

Vanwege allerlei astrologische redenen begint nu na 200 jaar een nieuwe cyclus van “grote samenstanden” in het teken van het element Lucht. Dat deze “The dawning of the age of Aquarius” nu met allerlei elementen samenkomt, krijgen velen door en het wordt overal gevoeld. We staan aan de dageraad van een nieuw tijdperk.

Gevoel van angst 

Dat gaat niet zonder slag of stoot. Er zijn in ons collectieve bewustzijn al veel dingen aan de hand en ze lopen ook door elkaar. Een sterk voelbare tweedeling is gaande, die overal aan het licht komt. Dit maakt mensen vaak verward of angstig. Er heerst nu veel woede, verdriet en wanhoop bij mensen. Omdat dit op collectief niveau gebeurt, voelen we elkaars wanhoop en negatieve gevoelens ook. Dit is erg zwaar en de COVID19 maatregelen zetten de zaken op scherp.

Er is een oplossing voor. Daarom doen we samen een healing op 21 december om 20.00u. (duurt ongeveer een uur).

In deze sessie zal ik vertellen wat mijn gidsen zeggen over deze tijd. Ik zal helende energie sturen en tips geven om in moeilijke momenten verder te kunnen. Je kan je hier gratis aanmelden. https://sparkel.webinargeek.com/winter-zonnewende-healing

De komende tijd zal het nog wel onrustig zijn. Er zullen nog dingen gebeuren die ons erg aan het schrikken kunnen brengen. Het is daarom zaak om in evenwicht te komen en te blijven. Meld je aan. Kom niet in de angst of het verzet in deze roerige tijden, maar verbind je met de mooie energie van de Bron.

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen