Wat zijn krachtplaatsen? Ga mee op Magical Mystery Tour.
01 februari 2021 
in Energie
1 min. leestijd

Wat zijn krachtplaatsen? Ga mee op Magical Mystery Tour.

Wat zijn krachtplaatsen?

Krachtplaatsen zijn plaatsen van energie. Een plek waar de sluier tussen deze wereld en de eeuwige wereld dun is.

De eeuwige wereld kan je ook beschouwen als een ongeziene wereld of een andere dimensie. Mensen waren in vroeger tijden gevoeliger voor de energie die deze plaatsen geven. Vaak zie je dan ook dat tempels en kerken zijn verrezen op zulke plekken.

Toch zijn we het niet verleerd om energie te voelen en het kan dan ook helpen om je intuïtie te versterken.

Veel mensen ervaren energie op zo’n plek.

Er is veel energie, of krachtiger energie. En als je bij een dergelijke plek bent, zal je zien dat mensen zich anders kunnen gaan gedragen. Deze plaatsen worden waargenomen met onze geheime zintuigen. De gevoeligheid die iedereen heeft, maar niet iedereen ervaart.

krachtplaatsenDe ‘andere wereld’.

In het Engels heten ze ‘thin places’ om aan te geven dat het inderdaad gaat om een dunner wordende scheidslijn tussen deze en andere werelden. Fascinatie met de ‘Andere wereld’ heeft onze menselijke geest beziggehouden sinds de vroegste geschiedenis en mensenheugenis. Een krachtplek pulseert met een energie die zich verbindt met onze eigen energie – we voelen het, maar we zien het niet. We weten dat er een andere kant is – een andere wereld – een ander bestaan. Voor sommigen is het de hemel, het koninkrijk, het paradijs. Voor anderen is het misschien een hel, een afgrond, het onbekende. Wat je de Andere wereld of de eeuwige wereld ook ziet, een krachtplaats is een plek waar verbinding met die wereld moeiteloos lijkt en vluchtige tekenen van haar bestaan ​​bijna voelbaar zijn.

“The world is full of magic things, patiently waiting for our senses to grow sharper.”

W.B. Yeats

Het kan zijn dat door het bezoeken van een krachtplek er een verschuiving komt in je leven. Meestal is dat een onvoorziene verandering. Om onze zintuigen te oefenen gaan we op reis. We gaan voelen wat de energievelden ons kunnen vertellen. Er zijn mensen die niks voelen, dat is mogelijk. Er zijn mensen die iets heftigs ervaren. De ontmoeting met een krachtplek is altijd individueel.

 

Wil je meer weten over krachtplekken en wanneer we weer op Magical Mystery Tour gaan? Klik dan hier.

In ieder geval staan er in 2021 en 2022 al mooie reizen in de planning. Door COVID19 hebben we geschoven, maar de reizen zijn niet vergeten.

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen