Mystiek werk

Een paar vriendinnen willen wel eens weten wat ik nu opeens voor vreemd werk doe. Ik nodig ze uit op mijn praktijk.

Een vriendin zegt: Alles goed en wel, Jeanette, ik vind je heel aardig, maar ik heb hier niks mee. Ze gaat zitten op de bank.

Aan mij de taak om mijn mystieke werk toegankelijk te maken. Dat doe ik dagelijks en het blijft spannend.

We stellen ons voor en doen een vragenrondje. Dan gaan we mediteren. Iedereen raakt diep in meditatie, de meditatie duurt al meer dan een half uur en het is duidelijk dat iedereen in hogere sferen is.

Niet iedereen. Mijn vriendin begint te wiebelen op de bank. Terwijl de rest in diepe meditatie is, zit ze te draaien.

Even later stop ik de meditatie, die zeker 45 minuten duurde.

Hoe lang denken jullie dat het duurde?

Een kwartier, zegt iemand schuchter.

20 minuten?

Iedereen is verbaasd. Iemand vertelt wat haar gebeurde tijdens de meditatie. Een ander stelt een vraag. Intussen wiebelt vriendin door.

Gaat het? Vraagt de vrouw die op het andere eind van de bank zit. Ze moet last gehad hebben tijdens de meditatie van de bewegingen van haar buurvrouw, maar ze vraagt het heel vriendelijk.

Ach, zegt vriendin, ik heb zo’n last van mijn knie.

Kom maar, zeg ik, dan geef ik je een healing. Ik leg mijn handen op haar knie.

Intussen geef ik aan de rest van de groep antwoord op de vragen. Ik doe het eigenlijk zonder erbij na te denken, maar opeens zie ik iedereen kijken en realiseer me dat het wel vragen op zal roepen. Mijn handoplegging, terwijl ik gewoon zit te kletsen.

Ik leg uit: de energie stroomt, dat kan ik heel goed voelen, dus intussen kan ik gewoon praten over iets anders. Er gaat een lichte verwondering door de groep. Natuurlijk! Die verwondering heb ik zelf ook nog vaak. Het blijft onverklaarbaar hoe spirituele healing werkt. Ik ben duidelijk een doorgeefluik. Dat heb ik honderden keren mogen ervaren. Het is heel mystiek, maar het werkt eigenlijk altijd.

Ik kijk op de klok en zie dat het tijd is om af te ronden.

Vriendin staat op, kijkt me strak aan. Ik laat de anderen uit. De sfeer is uitgelaten en iedereen is enthousiast. Vriendin draalt echter. Zij doet langzaam haar jas aan, loopt een rondje en zegt verbijsterd: de pijn is weg!

Ja, dat gebeurt me wel vaker. Zeg ik, wat fijn dat het beter is.

Ik had dit niet verwacht, fluistert ze. Ik ben van mijn ongeloof gevallen.

Healing is een vorm van energie sturen. Er zijn vele vormen van. Wat ik doe en overbreng tijdens mijn Healeropleiding is mensen in contact brengen met universele energie. Dat vergt een speciale training. 

Met het healen zijn veel problemen snel verholpen.

Slapeloosheid, angsten, depressie, paniek, lichamelijke klachten. Omdat een healing een mens weer in balans brengt, kunnen allerlei aandoeningen verdwijnen.

Het is een dierbaar en bijzonder proces. Het blijft mystiek werk.

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen