Moeder en dochter | Column
07 juni 2021 
2 min. leestijd

Moeder en dochter | Column

Verschijning

Ik wacht op een cliënte en ruim wat laatste kopjes op. Dan zie ik een verschijning in een hoek van de kamer. Een vrouw staat er rustig te wachten. Ik herken haar niet, maar geestesverschijningen zie ik wel vaker, dus ik groet haar en ze verdwijnt wat op de achtergrond.

De bel gaat. Mijn cliënte treedt binnen. Ze heeft haar zaakjes goed voor elkaar met een goede baan en een fijn gezin. Ze weet niet waarom ze bij me is, maar ze is zoekende. Haar aura is klein en haar hartenergie gesloten. Haar rationele kant is daarentegen krachtig ontwikkeld en helder. Ze vertelt over de relatie met haar man. Terwijl we praten zie ik af en toe een lichte vlam flikkeren in haar aura. Haar energie staat te popelen om geopend te worden. Dat heeft ze aangevoeld en daarom is ze bij mij. Dat laatste zie ik, maar ik zeg nog even niks.

We beginnen met een geleide meditatie. Op zo’n moment stel ik me open voor welke boodschap en begeleiding ik door krijg. Dat is het meest magische moment van de sessie voor mij. Ik voel mijzelf opengaan en zie welke gidsen er zijn om me te helpen. Er zijn er verschillende. Ik channel ze, geef boodschappen door en ben tegelijkertijd volledig bij bewustzijn.

Ik zeg haar dat het tijd is om het verleden los te laten. Ik zie op haar keel- én hartchakra een verstoring zitten. Samen werken we eraan om die op te lossen. Ze zit nog zo in haar hoofd dat ik haar hartchakra open.

De verschijning licht op

Opeens zegt ze, schijnbaar uit het niets: ik kan het verleden niet loslaten, want ik mis mijn moeder zo. In de hoek licht de verschijning op.

Jouw moeder is altijd bij je, ze is nu hier, zeg ik, ze heeft zich ook aan mij laten zien. Ik voel de liefde en dankbaarheid van moeder en zie het hartchakra openspringen van dochter.

Deze moeder brengt liefde

Sommige verschijningen komen met een boodschap, deze moeder brengt liefde en ondersteuning.De dochter reageert er direct op. Haar aura begint te vlammen met verschillende kleuren: wit, turquoise en groen. Het zit vol spirituele power.

Bij de nabespreking zit ze me wat ongelovig aan te staren, achterdochtig. Mijn moeder kan toch niet hier zijn? Mijn man zou dit afkeuren.

Ik zeg: je kunt het niet verklaren, maar wel heel goed voelen. Ik zie dat je er klaar voor bent. Probeer het maar te ervaren. Kijk wat er gebeurt. Het zal je verrassen.

Zowel moeder als dochter bedanken mij als ze samen mijn praktijk verlaten. De één tastbaar en de ander voelbaar aanwezig. Ook ik ben dankbaar. Ik bedank hen voor deze prachtige sessie en het feit dat ik dit werk mag doen.

Deze column is ook verschenen in Spiegelbeeld Magazine.

Meer weten over healings in de praktijk.

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen