Kan je sneller genezen van een hersenschudding?
01 december 2020 
1 min. leestijd

Kan je sneller genezen van een hersenschudding?

Hersenschudding: moeilijke genezing

De afgelopen jaren heb ik hele nare hersenschuddingen gezien. Mensen die eerst goed leken, gingen later enorm achteruit. Het herstel gaat langzaam en er is geen rechte, stijgende lijn van genezing. Het grootste gevaar is dat je denkt dat het wel weer gaat, maar dat je dan toch teveel doet. Je gaat dan na een paar weken achteruit, zodat je je helemaal niet meer kunt concentreren. Dat is heel gevaarlijk. Het genezingsproces, dat eerst een paar weken zou zijn, kan dan jaren duren.

De hersenschudding geneest langzamer dan we denken, ook omdat we tegenwoordig gewend zijn om steeds op schermen te kijken.

Hoe vermoeiend dit is voor ons, weten mensen die een hersenschudding hebben. We stellen ons en onze hersenen dagelijks bloot aan veel inspanning door de smartphones en andere apparaten. Onze hersenen maken overuren dan. Dus als je je moe voelt, ook al heb je geen hersenschudding, geef jezelf een echte pauze van een dag of meer. Je zult zien dat je er enorm van opknapt.

Dit jaar heb ik verschillende mensen behandeld met een hersenschudding.

Als healer kan ik energie zien en ik zie dan ook de disbalans in de hersenen. Door het sturen van de juiste energie, help ik het genezingsproces een handje. De sprongen die mensen dan maken zijn veel groter. Ze voelen zich helderder en minder vermoeid. Al met al geeft de healing veel meer resultaat dan je zou denken.

Het is een prachtige aanvulling op de behandeling, die verder voornamelijk bestaat uit rust.

Kan je sneller genezen van een hersenschudding?

Het antwoord is dus: een volmondig ja! De eerste keer dat ik een zware hersenschudding behandelde was ik verbaasd over het directe resultaat: minder pijn, meer helderheid. Niet alleen ik, ook mijn klant was blij verrast. Inmiddels ben ik eraan gewend dat een healing ook werkt bij deze klacht.

Toch blijft het een mooi wonder.

Meer weten over een healingsessie:

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen