Kan een healing gevaarlijk zijn?
12 maart 2020 
in Healing
2 min. leestijd

Kan een healing gevaarlijk zijn?

Laatst vroeg iemand aan mij: “Is een healing gevaarlijk?”

Ik heb al velen een healing gegeven. In een healingsessie haal ik blokkades weg. Ik doe hetzelfde met energie die storend kan zijn en vervolgens voeg ik helende energie toe aan degene bij mij in de stoel. Iedereen ervaart dit als weldadig, een opluchting, een verlichting.

Wie komen er?

Mensen met lichamelijke pijn, mensen met emotionele worstelingen en hele nieuwsgierige mensen, die gewoon eens willen ervaren wat dit betekent. Die laatste groep is even welkom als alle andere mensen. Ik herken die nieuwsgierigheid heel goed. Zo ben ik begonnen in dit werk. Ik vond alles interessant. Yoga, meditatie, aura-chakrareadings en healings, kinesiologie, Bachbloesemtherapie… you name it…

Ik nam overal een kijkje en ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen 😉

Mensen komen moe en gespannen bij mij en zien er vaak 10 jaar jonger uit als ze gaan.

De mensen ervaren een rust en verlichting, sturen me de volgende dag bedankappjes met: “Ik heb zo heerlijk geslapen!”.

Er zit geen enkel nadeel aan healen. Het is het opschonen van energie en daardoor het ondersteunen van mensen op hun pad.

Is een healingsessie gevaarlijk als je medicijnen gebruikt?

Nee. Je kunt een healingsessie heel goed naast andere behandelingen doen. Alle andere therapieën kunnen samen met een healing gaan,

Alle vormen van medicatie, alle lichamelijke therapie, zoals fysio en mensendieck, alle natuurgeneeswijzen, alle geestelijke therapie, zoals coaching of psychotherapie.

Healing helpt bij alle lichamelijke klachten, maar ook bij geestelijke problemen. Ook zijn er goede ervaringen bij het weghalen van verslavingen. Er is echt veel mogelijk!

Er is een echter kleine uitzondering:

Alles is toegestaan, behalve een zelfde soort healing door iemand anders in dezelfde periode. Want er stroomt veel energie door je heen vanwege de healing. Iedereen geeft eigen energie door. Verschillen hierin kunnen zorgen dat de werking van de één teniet wordt gedaan door de energie van de ander.

Waarom is een healingsessie goed?

Als je je nu nog afvraagt: Waarom is dit goed? Lees dan nogmaals wat hierboven staat. Het blijft een moeilijk te beschrijven proces, maar ik zal het nog een keertje uitleggen: Healing is en vorm van energie sturen die je lichamelijk en geestelijk meer in balans brengt. Balans brengt heling. Nog niet overtuigd? Vooral door het te ervaren, weet je hoe het werkt.

Maar hoe werkt het dan?

Het sturen van energie wordt gedaan door lichtwerkers. Zij zijn mensen die verschillende trainingen en opleidingen hebben gedaan om dit werk te kunnen doen.

In feite ben je lichtwerker als je goddelijke energie kunt doorgeven. Dat kun je niet zomaar even, dat kan je echter wel leren.

Moet je erin geloven om het te kunnen ondergaan?

Nee, maar dat is wel handig. Ik heb verschillende mensen geheald die erg sceptisch waren. (Van mij mag je sceptisch zijn, waarom niet? Iedereen moet hierin een eigen beslissing nemen.)

Hoe dan ook: deze mensen gaven naderhand toe dat zij zich veel beter voelden. Dat vind ik mooi en dapper: Dat je durft te zeggen dat iets waar je niet in gelooft je desondanks helpt!

Dit werk doen én ondergaan is een bijzonder proces.

Ik ben iedere dag blij dat ik dit mag doen. Het is een oefening in voelen en in je eigen lichaam (h)erkennen.

Alleen daar word je al beter van!

Bekijk ook dit.

 

Fijne dag,

Jeanette

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen