Je had het altijd al: jouw spirituele kracht.
26 februari 2020 
in Healing
1 min. leestijd

Je had het altijd al: jouw spirituele kracht.

Vandaag sprak ik iemand die volledig van houding en gezichtsuitdrukking veranderde toen ik zei: “Wist je dat niet? Je bent al spiritueel. Je bent namelijk een mens.” Degene tegenover mij veranderde van een klein vogeltje in een mens vol power en zelfvertrouwen. Wat heel goed tevoorschijn kwam was zijn spirituele kracht.

Ik zei eigenlijk niks nieuws, maar blijkbaar moeten we er ons vaker aan herinneren: wij zijn spirituele wezens en hebben contact met het hogere als we dat willen. In dit geval was de bevestiging van spirituele power hetgeen waardoor het hart van opensprong.

Het is waanzinnig leuk om te zien hoe die erkenning van jouw spirituele zelf een superkracht teweeg brengt.

Er is meer tussen hemel en aarde. We weten het wel, maar vinden het moeilijk om er een rationeel verhaal van te maken. Er valt eerlijk gezegd ook geen rationele verklaring te geven. Pas op het moment dat je leert voelen, kan je in contact komen met het hogere, met jouw gids(en), met jouw levensdoel en vooral met jezelf.

En dat laatste is eigenlijk het mooiste cadeau dat je kunt krijgen op de spirituele reis: jouw eigen ZELF ervaren. Dan weet je: ik had het altijd al! Het is wat ik noem: thuiskomen bij jezelf. En wat ik vaak zeg in healings en readings:

“Welkom bij jezelf!”

Hoe heerlijk is het om te weten en te ervaren dat je alle antwoorden in jezelf vinden kan. Op dat moment hoef je je niet meer eenzaam te voelen, en nooit meer antwoorden buiten jezelf te zoeken. Zoals:

  • De liefde van een ander
  • De erkenning (het applaus) van anderen
  • Een verdoving: drank, drugs, overmatig sporten of werken, gokken.

(Of welke afleiding dan ook.)

Jouw spirituele ZELF weet wat het moet doen. Leren voelen, obstakels uit de weg ruimen, de spirituele kracht in werking zetten.

Probeer het maar zelf eens: zeg eens de volgende zinnen hardop tegen jezelf:

“Ik ben spiritueel.”

“Ik ben in contact met het hogere.”

“Ik heb gidsen bij mij die mij steunen.”

“Mijn ziel leidt mij.”

“Mijn hart weet wat ik moet doen.”

Kortom:

“Ik heb spirituele kracht!”

 

Welkom bij jezelf 😉

 

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen