Hoe werkt een healing op afstand?
06 januari 2022 
2 min. leestijd

Hoe werkt een healing op afstand?

Ik geef vaak een healing op afstand. Het is een zeer effectieve manier van energetisch reinigen. Het opent in feite de deuren naar jouw energie en jouw levenspad. Hier zal ik uitleggen hoe dat werkt door een voorbeeld te geven van een online healingsessie:

Op het scherm verschijnt een mooie vrouw met een akelig zware energie. Die haal ik eerst weg, want ik word er zelf al beroerd van. Ook via een scherm kan ik zien dat dit meteen effect heeft.

Blokkades

Ze zit in de knoop, zegt ze. Ze bevindt zich op een doodlopende weg in haar leven. Ik zie de kleuren in haar aura verschijnen. Ik zie een vrouw met een lage levensenergie en een paar flinke blokkades. Ik zie ook de potentie die ze heeft: als zij in balans is, heeft ze een waanzinnige hoeveelheid creativiteit en kan ze inspirerend zijn voor veel mensen.

Uit haar verhaal blijkt dat ze al jaren een zeer zakelijk beroep uitoefent, waar ze haar ei niet in kwijt kan. Dit past helemaal bij wat ik zie in haar aura en energie.

We werken aan de blokkades. Ik vertel haar wat ik zie en zij beaamt het. Ja, ze heeft pijn in haar knieën en schouders. Ja, er zijn belemmerende factoren in haar leven.

In de loop van de sessie kan ik alles benoemen en weghalen wat ik zie. Dat is altijd even afwachten. Bij sommige mensen lukt dat in één keer en bij anderen in twee of drie keer. Meestal zijn mensen dan helemaal en voor langere tijd bevrijd van de blokkades en de negatieve energieën.

Ik kan ook zonder iets te zeggen de energie helemaal schoon krijgen, maar dat effect duurt veel korter, omdat de oorzaak niet wordt aangepakt. In dit geval bespreken we samen wat er nodig en en ruim ik in 1x alle blokkades op. Zienderogen verandert ze in een ander mens. Ze begint te lachen en te stralen.

Dit is zo magisch in mijn werk! Ik lach terug.

“Ik voel me zoveel beter!”, zegt ze. “Dus zó werkt een healing op afstand.” Haar aura schiet kleuren.

“Ja, zo werkt het”, zeg ik, “Laat je nog even weten hoe je je over een paar dagen voelt?”. Enkele dagen later krijg ik een mail. Ze heeft het roer omgegooid. “Het ging heel snel en helemaal vanzelf. Ik ben zo verbaasd!”, zegt ze jubelend.

Dit voorbeeld is er één van de vele die ik krijg in mijn praktijk. Ik ben altijd heel blij om nog even te horen hoe het mensen vergaat, omdat ik ze vaak niet meer zie als ze weer verder kunnen in hun leven. Dat is wat healing doet. Het werkt gewoon heel snel. Meer weten?

Healing op afstand werkt heel goed. Ik doe dit heel vaak, natuurlijk vanwege alle C maatregelen en ook omdat ik klanten heb die ver weg wonen. Het afgelopen jaar heb ik klanten gehad in Spanje, Frankrijk, Amerika, Zuid-Amerika (ik spreek Spaans) en zelfs zover als Nieuw Zeeland.

Energiewerk en lichtwerk is wat ik noem heilig werk. Zie ook mijn zeer krachtige healeropleiding.

Ik ben heel dankbaar voor deze mogelijkheden, de praktische, zoals online kunnen vergaderen en de magische: Dat een healing op afstand werkt komt doordat energie overal is, het kent geen afstand en geen tijd.

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen