Groepshealing, kan dat?
18 februari 2020 
in Energie
1 min. leestijd

Groepshealing, kan dat?

Ik ga het zo hebben over healen op afstand.

Maar eerst even over: Mediteren op afstand

Nu ik mijn spirituele werk doe, zit ik ook in andere groepen met andere spirituele mensen, zoals in een maanmeditatiegroep. Wij mediteren als groep, maar komen daarvoor niet bij elkaar. Dat betekent dat wij gewoon vanuit onze eigen huiskamer virtueel samenkomen. Wij mediteren gezamenlijk op afstand. Vooral bij volle of nieuwe maan.

Er is iets dat mij altijd weer verwondert: Het is heel goed het te voelen dat we energetisch samenkomen.

Kan iedereen mediteren op afstand?

Dit is wel een hele spirituele groep. Mensen die gewend zijn om in diepe meditatie te komen en wij kennen elkaar als groep ook goed. Dit betekent dat we makkelijk op elkaars energie af kunnen stemmen, en op de groepsenergie.

Dat maakt het mediteren en het connecten wel veel makkelijker. Toch heb ik ook wel eens deelgenomen aan grote wereldwijde meditaties, met veel onbekenden. Ook dat is mogelijk. Je wordt geholpen door gidsen om met elkaar in contact te komen. In de loop van dit jaar ben ik van plan om zo’n soort meditatie mede-organiseren, gewoon voor iedereen die wil ervaren of en hoe zoiets werkt.

Healen op afstand.

In mijn werk gebeurt het vaak dat er geheald wordt op afstand. Het is nou eenmaal niet altijd praktisch om bijeen te komen. Kan iedereen dat? Hiervoor heb je wel ervaring nodig, en een hoge spirituele frequentie. In feite kan je dit beter overlaten aan ervaren healers. Het is evenwel heel goed mogelijk. Ik heb het verschillende keren meegemaakt dat op basis van energie sturen op afstand anderen zich beter gingen voelen. Zij ervoeren minder pijn, bijvoorbeeld, of waren minder angstig.

Over groepshealing.

De laatste weken zit ik weer in een nieuwe en echt bijzondere healinggroep. Iemand die wij kennen (“wij” zijn allemaal spiritueel healers), heeft een ernstig herseninfarct gehad.

Het herstel ging langzaam en moeizaam, zodat zijn partner er bijna aan onderdoor ging. Daarop heeft iemand het initiatief genomen om een healinggroep te beginnen. Iedere dag op een bepaalde tijd komen wij virtueel samen in meditatie om een groepsheling te geven aan de betrokkene.

Het resultaat is verbluffend. Het herstel gaat veel sneller dan verwacht. De power van deze groep is ook veel sterker dan we dachten en we zien direct wat meditatie en healing teweegbrengt.

Wil je weten wat een healing eigenlijk is?

Bekijk dan dit filmpje.

 

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen