Wat is healen?
20 februari 2020 
in Healing
1 min. leestijd

Wat is healen?

Wat is healen?

Er zijn veel manieren om je te healen of helen. De Grieken en Romeinen wisten het al en vele volkeren voor hen, want wat dacht je bijvoorbeeld van de Chinezen die toch al duizenden jaren eerder dan de Grieken en de Romeinen erachter kwamen dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.

Healen doe je voor de energie en de geestelijke balans. Als je weet dat je lichaam uit energiecentra bestaat, is het eenvoudig te begrijpen dat als een zo’n centrum verstoord is, je dan uit balans raakt en ziek kan worden. Zulke verstoringen worden veroorzaakt door verschillende dingen. Er kunnen bijvoorbeeld vergiftigingen zijn, zoals zware metalen. Maar de grootste verstoringen worden veroorzaakt door trauma’s.

Wat is healing op afstand?De belangrijkste trauma’s en de eerste die opgeruimd moeten worden zijn de trauma’s uit dit leven. En als je me een beetje kent, weet je dat ook trauma’s uit vorige levens je in dit leven parten kunnen spelen. Lastige emotionele ervaringen die je niet verwerkt hebt slaan zich op in je lichaam. Deze emotionele blokkades wil je natuurlijk zo snel mogelijk uit je lichaam hebben en uit je systeem zodat je verder kunt met je leven en je volledige potentieel benutten.

De realiteit is vaak, anders want je bent bezig met het leiden van je leven en het is vaak moeilijk stil te staan bij negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Bovendien hebben we allemaal te maken met te veel stress, waardoor ons brein niet in evenwicht is en waardoor wij dus niet altijd de juiste beslissingen nemen.

Op het moment dat je meer in balans komt, zal jouw stressniveau verlagen, zal je beter in het leven staan en lekkerder in je vel zitten. Door een healing leer je ook zelf beter te voelen. Je komt dichter bij jezelf en meer in je gevoel. Dit helpt je om het leven beter aan te kunnen.

Heb je vragen hierover? Bekijk dan:

https://sparkel.nl/zeg-wat-is-een-healing-eigenlijk/

Over de schrijver
Jeanette is healer en medium. Haar healingpraktijk is in Amsterdam. Zij is docent in spirituele zaken.
Reactie plaatsen