Wist je dat je in 30 dagen je leven kunt veranderen?

Start vandaag nog met de Magische Maand en ervaar het zelf

Jij bent energie. Alles aan jou is energie.

✨Te vaak zit je vast in zorgen, stress en dagelijkse beslommeringen, wat je energie laag houdt. Het is tijd om uit deze negatieve spiraal te stappen en je energie te transformeren.

✨Met de Magische Maand bereik je een blijvende verhoging van je trilling en versterk je je spiritualiteit.

✨Deze methode biedt de juiste stappen om je energie te veranderen en positieve veranderingen aan te trekken in je leven, werk en relaties.

Stap in het Licht van Jouw Spirituele Groei!

✨Dagelijks zie ik bij mijn cliënten wat er gebeurt wanneer ze kiezen om in het licht te stappen en zich openstellen voor hun eigen spirituele gaven. Ze maken de omschakeling van donker naar licht en leren hun blokkades doorbreken.

✨Ook jij verdient het om deze transformatie te ervaren en weer écht in verbinding te komen met de zuiverste helende energie. De Magische Maand biedt je een programma vol inspiratie, dat je op je eigen tempo kunt volgen.

✨Waarom een maand?
Het duurt 30 dagen om een nieuwe gewoonte te creëren. Deze slimme opbouw geeft je stap voor stap energetische kracht en spirituele groei.

✨Alles ontvang je in een besloten online ruimte, zodat jouw spirituele groei de ruimte krijgt die het verdient.

Ervaar een Maand Vol

Magische Inspiratie en Transformatie!

✨ Ontdek een wereld waar alles mogelijk is en waar je dagelijks inspiratie ontvangt om je leven te veranderen en te verbeteren. Ontdek jouw spirituele gaven en doorbreek blokkades met mijn begeleiding.


✨ Gedurende dertig dagen ontvang je inspiratie via e-mail en de digitale leeromgeving, waarin ik je zal inspireren en begeleiden.


✨ Geniet van healings, meditaties, rituelen en een krachtige initiatie.


✨ Versterk je spirituele verbinding en laat jouw ziel stralen door je te verbinden met de zuiverste energie.


✨ Deze maand biedt onder andere video's, inspirerende quotes, rituelen, uitleg van Jeanette, meditaties en een krachtige initiatie.

249

€ 97,-

De Magische Maand

Tijdens het online programma de 'Magische Maand' krijg je toegang tot rituelen, inspiratie, zelfhelingstechnieken en prachtige opdrachten, waardoor jouw energie blijvend kan veranderen.


Van video's tot meditaties, dagelijkse quotes en opdrachten – je krijgt het allemaal. Een ware transformatie om te omarmen wie je bent en te leven zoals jij dat wilt!

Wat een prachtige ervaring met Jeanette. Voldaan voelde ik zo duidelijk verschil! Ik verheug me op mijn volgende sessie. Zo helder, duidelijk en liefdevol tegelijk.
- Naomi

Dit is jouw leven en jouw spirituele groei:


✨ Jouw kans om alle aspecten van je leven te veranderen waar nodig en te verbeteren waar je wilt.


✨ Zodat je meer grip krijgt op jouw levensgeluk en levensenergie.


✨ Zodat jij jouw beste leven kunt leiden.


Gun jij het jezelf om hier gehoor aan te geven?

Wat haal jij uit deze Magische Maand?

Licht

Ik nodig je uit om het licht in jezelf te omarmen en te stralen met levensvreugde. Op die manier verhoog jij jouw trilling. Ontdek speelsheid en plezier tijdens de Magische Maand en laat je hart zich vullen met vreugde.

Spirituele Connectie

Maak verbinding met de oneindige bron van wijsheid. Ik zal je begeleiden om jouw spirituele connectie te verdiepen en te versterken, zodat je kunt groeien in bewustzijn en een dieper begrip van jouw spirituele gaven kunt ervaren. 

Liefde

Voor het werkelijk creëren van een diepe spirituele connectie werk je vanuit liefde. Tijdens de Magische Maand zul je met een gevoel van verbondenheid de kracht van liefde mogen ervaren, zowel voor jezelf als voor anderen.

Healing

Sta open voor innerlijke healing en transformatie. Gedurende de Magische Maand zal ik krachtige healings geven. Dit helpt je direct om oude wonden te helen, belemmerende overtuigingen los te laten en een staat van welzijn en balans op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau te omarmen. Lekker!

Jeanette Diepenbroek
Mooie krachtige energieën gevoeld gisteren en vandaag, Jeanette, en er verandert heel rustig steeds iets toch. Ik zie steeds beter waar mijn aandacht naartoe mag en hoe mijn omgeving meebeweegt ook, bijzonder en heel fijn!
- Kita

Ontvang levensenergie & spirituele power

Het maandprogramma biedt jou de kans om stap voor stap jezelf te bevrijden van karmische banden en blokkades. Verhoog jouw frequentie en ontvang healings en coaching, zodat jij je beste leven kunt leiden en je spirituele groei serieuze sprongen zal maken.

Om deze transformatie te bestendigen, krijg je ook een uitgebreide spirituele initiatie, zodat jij blijvend in een nieuwe, prachtige energie komt.

Dit programma kun je keer op keer doen en het geeft je de mogelijkheid om blijvend in jouw nieuwe kracht te komen, met levenskracht, liefdeskracht, spirituele kracht én energetische kracht.


Kijk in je eigen tempo

Je kunt het programma in jouw eigen tijd volgen. Het is direct voor jou beschikbaar zodra je de aankoop hebt gedaan.


Hoe lang jij erover doet, is helemaal aan jou! Hoewel het ontworpen is als maandprogramma, heb jij toegang zolang je wilt. Wil jij er een half jaar over doen? Ook helemaal prima! Doe het lekker op je eigen tempo.

249,-

€ 97,-

De Magische Maand

✨Blijvende Energieverandering: Transformeer je energie en levenshouding met unieke rituelen en zelfhelingstechnieken.

✨Dagelijkse Inspiratie: Ontvang dagelijks video's, meditaties en opdrachten voor continue spirituele groei.

✨Holistische Groei: Verbeter elk aspect van je leven voor algehele balans en welzijn.

Jeanette Diepenbroek
Ik ben zo blij met de resultaten tot nu toe.  Jeanette is heel professioneel en spiritueel.Ze leert ons dichter bij onszelf te komen en ons beter te voelen. Het geeft het leven echt een andere betekenis!
- Bermet
Veelgestelde vragen

Wat zijn de toelatingseisen?

Zowel beginners als gevorderden worden toegelaten. Iedereen heeft baat bij een goede basis op energetisch en spiritueel vlak.  Dat biedt de Magische Maand.


Zijn de programma's geschikt voor beginners?

Ja. Iedereen kan meedoen. Ook voor gevorderden is dit een uitstekend programma. Zonder goede basis is spirituele groei niet goed mogelijk.

Hoe lang blijft het programma beschikbaar?
De Magische Maand blijft een jaar beschikbaar voor je.

Zijn de lessen online?

Ja. Alle sessies zijn online Je kunt de lessen daarom volledig in je eigen tijd volgen.

Hoe lang duurt de opleiding?

Dit is een programma van 1 maand. 31 dagen ontvang je belangrijke lessen, inspiratie en bijzondere sessies. 


Zijn er betalingsplannen beschikbaar?
Nee. De prijs zal omhoog gaan en is dus een actieprijs. Vandaar dat je in 1x betaalt.

Hoe kan ik contact opnemen voor meer informatie of inschrijving?

Mail naar support@sparkel.nl voor meer info. Team Sparkel neemt dan zsm contact met je op.

Zij gingen je al voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Aanrader voor iedereen!
Wauw, de magische maand! En magisch was het zeker. Ik ben ingestapt met een houding van 'we zullen wel zien wat het brengt'..., maar die veranderde gaandeweg de maand omdat de magische maand inzicht en 'aha-momenten' opleverde!!! Ik heb weer flinke stappen mogen zetten in mijn eigen spirituele groeiproces. Een fijne reis! Bedankt Jeanette om mijn reis(bege)leider te zijn! Het is heel fijn om door jou geleid, gestimuleerd en gemotiveerd te worden!! En deze magische maand... Een aanrader voor iedereen die snel een grote stap vooruit wil zetten in zijn spirituele ontdekkingsreis. 


- Mascha

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ben blij met mijn deelname!
Over de Magische Maand: ik ben erg enthousiast. Wat is dit leuk om hieraan mee te doen!


- Daniella

Ms. Nameless
Add Your Stars
Magisch Mooi

De Magische Maand is echt Magisch mooi om te doen. Ik heb er heel veel baat bij gehad.

- Aty


Ms. Nameless
Add Your Stars
Copyright by Jeanette Diepenbroek | www.sparkel.nl | alle rechten voorbehouden