Inschrijving sluit over
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Jeanette Diepenbroek
Vandaag slechts: € 7 

Relight Your Fire: vol vuur de zomer in

Welke dagen moet ik blocken?

Woensdag 14 juni van 10.00 tot 11.00 uur

tot en met (dus iedere dag)

Woensdag 21 juni van 10 tot 11.00 uur

maar je kan het altijd terugkijken in je eigen tijd!!


✨ 8 dagen plezier met spiritualiteit

✨ Healings

✨ Ontdekkingen

✨ Blokkades kunnen oplossen

✨ Live, zodat je me alle vragen kunt stellen

✨ We vieren op 21 juni de langste dag en jouw gaven

✨ Unieke zeer effectieve Trainingen

✨ Voel je eigen power

✨ Voel vertrouwen in jouw gaven

✨ Leef in de juiste energie

Relight Your Fire

Spirituele Zomerweek

14 - 21 juni


Geef jezelf de verbinding met je spirituele zelf.

Ontsteek jouw innerlijke vuur opnieuw en versterk je spirituele kracht.

Schrijf je dan in voor deze challenge:

de Relight Your Fire

Spirituele Zomerweek


Deze unieke online challenge biedt je de kans om een week lang ondergedompeld te worden in een betoverende spirituele ervaring.


Ga er maar eens rustig voor zitten:

Jij bent een zeer spiritueel wezen.


Het is daarom echt de tijd om jouw ster te laten rijzen en helemaal in bezieling te gaan leven.

Inspiratie betekent “inblazen”, dat was voor de oude Romeinen heel helder dat het hier ging om inspiratie van de goden.

Inspiratie is dus een spiritueel woord bij uitstek. Jij hebt veel meer mogelijkheden in je dan je nu benut. Als jij deze krachten kan inzetten, wordt jouw leven leuker en gemakkelijker.

Het maakt dat jij ook superaantrekkelijk zal zijn.

Ben je klaar voor een nieuwe start van jouw spirituele gave?

Dit gebeurt er als je volledig in contact staat met jouw power:

Laten we de zomer goed vieren!

Jeanette Diepenbroek

Jouw creatieve ideeën stromen,

je kunt licht door het leven gaan en je weet precies wat je wilt en daar krijgen anderen geen genoeg van.


Tijdens deze zomerweek ontvang je iedere dag inspirerende sessies en waardevolle lessen om jouw spirituele gaven te ontdekken en te ontwikkelen.

Hier zijn enkele hoogtepunten die je kunt verwachten:

Diepgaande inzichten:

Ontvang waardevolle inzichten en wijsheid van ervaren spirituele begeleiders die je zullen helpen bij het ontdekken van jouw unieke spirituele pad.

Praktische toepassing:

Leer hoe je jouw spirituele gaven kunt gebruiken om anderen te helpen en een positieve impact te hebben in de wereld om je heen.

Gemeenschap en verbinding:

Maak deel uit van een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde individuen die jouw passie voor spiritualiteit delen. Samen zullen we elkaar inspireren en motiveren op onze spirituele reis.


Zomerse viering:

Geniet van de speciale ceremonie en viering op 21 juni die passen bij de energie van de zomer en de magie van de spirituele reis die we samen maken.

Of je nu nieuw bent op het spirituele pad of al een gevorderde beoefenaar bent, de Relight Your Fire, Spirituele Zomerweek biedt een ruimte voor groei, transformatie en het versterken van jouw spirituele kracht.

wel eens geoefend met mediteren

Lift mee op deze unieke energie

Schrijf je vandaag nog in voor de Relight Your Fire, Spirituele Zomerweek en geef jouw spirituele ontwikkeling een boost!

Waarom Relight Your Fire?

Eerste hulp bij angst en onzekerheid vrij

Alles begint bij de juiste stappen zetten in de juiste volgorde.

Alles begint bij jou.

Bij jouw energie.

Bij jouw intuïtie.

Jeanette Diepenbroek

Jij hebt het in je.

Wakker jouw spirituele vuur aan en stap blijvend in een hogere frequentie

Jeanette Diepenbroek

Durf je te vertrouwen op jouw gave?

Jouw gave is jouw GOUD. Maak contact met jouw unieke goud

Herontdek jouw spirituele Power

Relight Your Fire, Spirituele Zomerweek 

- 8 dagen vol inspiratie -


Ben jij klaar om je innerlijke vuur op te laaien en jouw spirituele kracht te versterken?

Maak je klaar voor een betoverende reis tijdens de Relight Your Fire, Spirituele Zomerweek!

Van 14 tot en met 21 juni vieren we acht dagen lang de zomer vol inspiratie, inzichten en we eindigen met een online vreugdevuur!


Wat kun je verwachten tijdens deze spirituele zomerweek?

✨ Dagelijkse live-sessies:

Elke dag, gedurende acht dagen, zal ik je inspireren en begeleiden op jouw spirituele ontdekkingsreis.


Samen zullen we een heerlijke week beleven: ik zal waardevolle inzichten delen, meditaties begeleiden en diepgaande transformaties bewerkstelligen, die je zullen helpen om jouw spirituele gaven te ontdekken en te ontwikkelen.

✨ Magische dagelijkse sessies:

Duik diep in de wereld van spiritualiteit om jouw spirituele groei stimuleren. Leer krachtige technieken om je intuïtie te versterken, je energie in balans te brengen en jouw unieke spirituele pad te verkennen.


✨ Gemeenschap en verbinding:

Maak deel uit van een liefdevolle en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde zielen. In onze Facebookgroep zul je contact maken met mensen die jouw passie voor spiritualiteit delen. Samen zullen we elkaar ondersteunen, inspireren en motiveren op onze spirituele reis.


✨ Feestelijke viering:

Laat je betoveren door de eindceremonie. We zijn klaar voor onze spirituele verbinding en brengen vreugde en licht in deze laatste dag van de challenge.

Dus, haal diep adem en maak je klaar om jouw innerlijke vuur te laten stralen!

Schrijf je vandaag nog in voor de Relight Your Fire, Spirituele Zomerweek en dompel jezelf onder in een week vol vreugde, inspiratie en spirituele groei.

Nu slechts: € 7,-

Wat haal jij uit deze Challenge?

✨ Liefde:

Voor het werkelijk creëren van een diepe spirituele connectie werk je vanuit liefde. Tijdens deze week zul je de kracht van liefde ervaren, zowel voor jezelf als voor anderen, en een gevoel van verbondenheid.


✨ Licht:

Ik nodig je uit om het licht in jezelf te omarmen en te stralen met levensvreugde. Op die manier verhoog jij jouw trilling. Ontdek speelsheid, plezier tijdens de Relight Your Fire, Spirituele Zomerweek en laat je hart zich vullen met vreugde.


✨ Spirituele Connectie:

Duik diep in jouw spirituele zelf en maak verbinding met de oneindige bron van wijsheid. Ik zal je begeleiden om jouw spirituele connectie te verdiepen en te versterken, zodat je kunt groeien in bewustzijn en een dieper begrip van jouw spirituele gaven kunt ervaren.


✨ Healing:

Sta open voor innerlijke healing en transformatie. Gedurende de hele week zullen we werken aan het helen van oude wonden, het loslaten van belemmerende overtuigingen en het omarmen van een staat van welzijn en balans op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Geestelijke wereld

✨ Krachtige transformatie 

✨ Deze zomerweek biedt een uitgelezen kans om jezelf te omringen met diepgaande inzichten en waardevolle lessen die jouw persoonlijke en spirituele groei stimuleren. Het is een unieke gelegenheid om te duiken in de diepten van jouw wezen en een transformatieproces te omarmen dat je leven zal verrijken.

Jeanette Diepenbroek

✨ Exclusieve training

✨Tijdens deze week krijg je toegang tot hoogwaardige inzichten, meditaties en begeleide oefeningen die speciaal zijn ontworpen om jouw spirituele gaven te ontdekken en te ontwikkelen.

Je ontvangt waardevolle tools en technieken die je kunt gebruiken om positieve veranderingen in jouw leven te realiseren.

✨ Deskundige begeleiding

✨ Ik sta klaar om jou te ondersteunen op jouw reis van transformatie. Ik zal mijn diepgaande kennis en wijsheid met je delen, zodat je het beste uit deze week kan halen en blijvende veranderingen kan realiseren.

✨ Een veilige en ondersteunende omgeving 

✨ Gedurende de hele week zul je deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde zielen die elkaar ondersteunen en inspireren. We creëren een veilige omgeving waarin je je vrij voelt om jezelf te uiten en te groeien, omringd door anderen die een vergelijkbare reis maken.

Wat maakt de Relight Your Fire, Spirituele Zomerweek zo bijzonder?

✨ Authenticiteit ✨

✨ Ik geloof in de kracht van authenticiteit en het omarmen van jouw ware zelf. Tijdens deze week moedig ik  je aan om jezelf volledig te uiten en de unieke essentie van wie je werkelijk bent te ontdekken.

Wat zijn de kleuren van chakra's?

✨ Groei ✨

✨ We streven naar voortdurende persoonlijke en spirituele groei. Tijdens de Relight Your Fire moedig ik je aan om uit je comfortzone te stappen, nieuwe inzichten te verkennen en te groeien naar het volgende niveau van jouw ontwikkeling.

Jeanette Diepenbroek

✨ Verbondenheid ✨

We creëren een veilige en ondersteunende gemeenschap waarin verbondenheid centraal staat. Gedurende de hele week zul je omringd zijn door gelijkgestemde zielen die jou ondersteunen, aanmoedigen en inspireren op jouw reis van transformatie.

corona-en-het-collectieve-veld

✨ Empowerment✨

We geloven in jouw innerlijke kracht en het vermogen om jouw leven vorm te geven. Tijdens deze zomerweek zul je waardevolle tools en technieken ontvangen waarmee je jouw spirituele gaven kunt ontdekken en versterken, zodat je vol vertrouwen jouw eigen pad kunt bewandelen.

Schrijf je vandaag nog in voor de Relight Your Fire, Spirituele Zomerweek en laat je leiden naar de diepten van jouw ware potentieel.

Dus, ben jij klaar om de sprong te wagen...

en jezelf onder te dompelen in een hoogwaardige ervaring van persoonlijke en spirituele transformatie?

PS. Dit aanbod komt niet meer terug.

Dit is een beperkte kans om deel uit te maken van een selecte groep toegewijde individuen die klaar zijn om hun leven te transformeren. Mis deze unieke gelegenheid niet!

Schrijf je nu in en maak je klaar voor een serieuze stap in persoonlijke en spirituele transformatie.


Al mijn programma's en opleidingen zijn erop gericht voor jou om je spirituele gaven te ontdekken en ontwikkelen en om ook persoonlijk te groeien.


Als je vragen hebt, stuur je e-mail naar support@sparkel.nl.


Copyright by Jeanette Diepenbroek | www.sparkel.nl | alle rechten voorbehouden