Direct Toegang
Gratis Presenteer Programma
headershadow

Hoe Zet Je Eventmarketing In?

We weten allemaal dat een bloeiende business alleen mogelijk is als je goede relaties opbouwt. We werken namelijk graag samen met mensen die we het werk gunnen. Bij eventmarketing of experiencemarketing bouwt jouw bedrijf warme relaties op.

 

Als er 1 vakgebied is waar iedereen denkt: “Dat doe ik wel even” is het wel de evenementenwereld.  Want het is leuk om een feestje te organiseren en dat vinden de secretaresses ook. Uiteraard ben je ook hier beter af als organisatie als je professionals in de hand neemt. Dat is een effectieve tijd- en kostenbesparing.

Eventmarketing is een doeltreffende manier om uw boodschap over te brengen. Sleutelwoorden zijn:

      Merkpromotie
      Productlanceringen,
      Media-aandacht en
      Branding 

 

Onder leiding van Jeanette Diepenbroek zijn bijzonder succesvolle events opgezet.

Job CohenVoor een Vrouwennetwerk in Amsterdam met een sterk slinkend ledenaantal heeft Sparkel een event in het Amstelhotel, kompleet met Glossy, de toenmalige burgemeester, voormalige minister, en een zaal vol uitzinnige vrouwen georganiseerd. Een volledige win-winsituatie voor iedereen, want het vrouwennetwerk is sindsdien verdriedubbeld in ledenaantal, en iedereen stond er opgepoetst bij.

Job Cohen was als burgemeester van Amsterdam zeer gevierd en gewaardeerd, hij kreeg als eerste de glossy “Job” in handen voor banen in de top.

Referenties:
“There is no wonder why Jeanette work’s named Sparkel, she is a sparkel, fun to be with and great in networking. She a person who can make you feel at ease at a big event. With Jeanette around you there’s fun. Jeanette it’ s a pleasure to know you.”
Gé Sijm